Навчання офіціантів

Будь-яке місто

Приїдемо в місто замвоника

4 годни 30 хвилин

Насичена програма без "води"

Матеріали

Учасники отримають робочі зошити та сертифікати

ЗАВАНТАЖИТИ ПРОГРАМУ ТРЕНІНГУ PDF

Натисніть щоб завантажити програму тренінгу в pdf-форматі або подивіться цю програму внизу сторінки

Аудиторія

Офіціанти, адміністратори зала, бармени контактного бару

80% практики/ 20% теорії

Багато ігор та цільових вправ. Міні-лекції коротко та чітко

Меню замовника

Відпрацьовуємо навички на прикладах з меню вашого закладу

План розвитку

Адміністратори отримають набір інструментів для подальшого щоденного розвитку працівників

ВЕДУЧИЙ:

Максим Пилаєв – консультант, спеціаліст в галузі сервісу та навчання персоналу, психолог. Займається тренерською та консультаційною діяльністю з 2006 року.

Налагодженням системи сервісу в ресторанах та навчанням офіціантів займається з 2012 року (у громадському харчуванні є досвід роботи кухарем, офіціантом, менеджером з сервісу, hr-директором).

ВІДГУКИ:

ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ

Що таке стандарти? Чому стандарти є важливими для виконання в роботі офіціанта? Як стандарти та правила командної взаємодії допомагають офіціантам?

Зміст:

  • Стандарти сервісу
  • Правила командної взаємодії
  • Вплив виконання стандартів на прибуток закладу та офіціанта

Чого бажає гість, що означає гарне обслуговування з його погляду? Що означає “френдлі-сервіс”? Як спілкуватися з гостем? Що можна і що не можна робити? Як продавати і не бути нав’язливим?

Зміст:

  • Очікування гостя і як їх  перевершити?
  • 5 етапів обслуговування
  • Правила обслуговування
  • Пріоритети у роботі офіціанта
  • Табу офіціанта
  • Як правильно пропонувати страви та напої?
  • Алгоритм поведінки у конфліктній ситуації
  • Внутрішній сервіс: правила роботи у команді

Більшу частину тренінгу займе практичне відпрацювання вивчених технік у навчальних іграх та цільових вправах.

Що це дає?

  • тренер скоригує неправильне застосування технік у офіціантів
  • допоможе, по можливості, подолати бар’єр сором’язливості
  • надасть індивідуальні поради та рекомендації офіціантам
  • підкреслить сильні якості офіціанта та позначать зони розвитку

НАВІЩО НАВЧАТИ ОФІЦІАНТІВ?

Підвищити прибуток закладу

Професійний офіціант вміє запропонувати та продати, вміє утримати гостя, вміє створити атмосферу для відпочинку з великим чеком

Престиж закладу зростає

Офіціант – це обличчя закладу: він створює атмосферу та відповідає за задоволеність гостя. Коли офіціант професійний – гість відчуває свою значущість і рівень закладу зростає в його очах

Продовжується термін роботи офіціанта у вашому закладі

Коли офіціант бачить, що гість задоволений, це також впливає на його задоволеність собою, рівень своєї самооцінки, ставлення до своєї роботи. Більш того, це позитивно впливає на розмір чайових

Знижується сором'язливість офіціанта

Після тренінгу офіціанти почувають себе більш впевнено, що допомагає їм легко та невимушено контактувати з гостями